Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 maj, 2020

Scroll to top

Top

Microsoft tar fram Tv-box med fokus på casual-games

Microsoft tar fram Tv-box med fokus på casual-games
Filip Urde
  • On 23 november, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Ryktes maskinen kring Microsoft är i full gång och dagens rykte är att man håller på och utvecklar en TV-box som ska fungera som en spelmaskin. Enligt rapporten som läckt ut så ska boxen släppas under 2013. Boxen ska inte byta ut nästa generationens Xbox, utan vara en produkt utöver konsolen. Boxen spinner vidare på Microsofts nya ”nish” med casual-gaming, som även varit en av dem stora punkterna man lyft fram till Windows 8. Det betyder också att boxen är billigare än den ordinarie spelkonsolen.

Tyvärr har vi inga specfikationer att visa er i dag, men enligt rapporten så ska boxen vara gjord för att vara igång konstant, boota snabbt, köra en moddad Windows 8 och ha stöd för visa underhållnings appar. Förmodligen appar som Netflix.

Jag gillar Microsofts nya ”ben” att stå på, jag tror att casual-gaming är en bra nish att bygga på som komplement till deras standard konsol. Alla ska bli gamers.

gamespot.com