Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 12 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Är det här Playstation 4 kontrollen?

Är det här Playstation 4 kontrollen?
Filip Urde
  • On 3 december, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Är det här Playstation 4 kontrollen?

Spekulationerna om att Playstation 4 kommer få en kontroll som är en blandning mellan en vanlig handkontroll och en Move-kontroll ser ut att bli sant. I alla fall om man tittar på det här senaste patentet från Sony som avslöjades igår.
Ansökan om patentet gjordes i maj 2011 men publicerades först den 29 november. Att Sony skulle göra Move till en standard för sin kommande konsol är ganska väntat, men att man skulle plocka in det i en kombinerad kontroll var kanske inte helt väntat. Jag tror hur som helst på att göra den här typen av kombinerad lösning. Färre prylar är bra!

www.computerandvideogames.com