Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Spotify äntligen här för Windows Phone 8 | Revue.se

Spotify äntligen här för Windows Phone 8
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Mer godis till Windows Phone 8! En app som många har längtat efter är Spotify-appen. Visserligen har Microsoft Xbox Music ett bra alternativ till tjänst men det är ju faktiskt fler som använder Spotify i Sverige och möjligheten att dela musik med vänner är också större med Spotify.

Nu är den här. För några dagar sedan dök en betaversion upp av appen i Windows Store. Den fungerar precis som den ska men ett antal mindre buggar. Utseende och funktion är identiska med Windows Phone 7-versionen även om det är en del små fix kvar.

Kul är det i alla fall och gränssnittet känns snyggare och roligare än de på Android och iOS.

Ovan ser ni några skärmdumpar från appen.

Via: Spotify.com